Televizioni Koha
Radio Bleta - Live
E diel - Ora 17.30 dhe 21.00
08:00
09.10
11:00
12:00
Koha Info
13:10
15:00
Lajme BLIC
15:30
17:30
LAJME
18:00
VOA
18:40
19:00
Perralla popullore
19:40
20:00
21:00
Ditari qendror televiziv
21:40
Mejdani - Emision Debativ
22:40
23:00
00:30
Humor dhe Muzik
01:40
Dokumentar
03:00
Lajme
03:40
Mejdani - Emision Debativ R.
04:40
Koha Sport
05:30
Film
07:00
Mirmengjesi Tetove
08:30
10:00
11:00
Serial
12:00
Koha info
13:00
Mejdani- emision debativ(R)
15:00
15:15
SMS tek ju
17:30
18:00
VOA - Zėri i Amerikės Shqip
18:30
Program pėr fėmijė
19:00
20:00
Serial " Zemrat e lenduara"
21:00
21:40
23:00
Seriali "Shigjeta e fatit"
00:00
Film Artistik
01:30
Muzikė dhe humor
03:00
03:30
04:45
Koncerte me muzikė tė huaj
05:00
Muzikė popullore
06:30
Bisede me mjekun tuaj me Arijana Ibrahimi
08:00
Muzikė dhe filma vizatimor pėr fėmijė
08:00
10:00
11:00
Muzike
12:00
Lajmet INFO
13:00
Bisede me mjekun tuaj me Arijana Ibrahimi
15:00
15:15
SMS tek ju
17:30
Lajme
18:00
VOA - Zėri i Amerikės Shqip
18:30
Muzikė dhe filma vizatimor pėr fėmijė
19:00
20:00
Seriali Zemrat e lenduara
21:00
21:40
23:00
Seriali "Shigjeta e fatit"
00:00
Film Artistik
01:30
Muzikė dhe humor
03:00
03:30
04:45
Koncerte me muzikė tė huaj
05:00
Muzikė popullore
05:30
Film Artistik - (R)
08:00
Muzikė dhe filma vizatimor pėr fėmijė
08:00
10:00
11:00
Seriali - (R)
12:00
Lajmet INFO
13:00
Dokumentar
15:00
15:15
SMS tek ju
17:30
18:00
VOA - Zėri i Amerikės Shqip
18:30
Program per femij
19:00
20:00
21:00
21:40
23:00
Seriali "Shigjeta e fatit"
00:00
Film Artistik
01:30
Muzikė dhe humor
03:00
03:30
04:45
seriali Shigjeta e fatit
05:00
Muzikė popullore
06:30
Film Artistik - (R)
08:00
Muzikė dhe filma vizatimor pėr fėmijė
08:30
10:00
11:00
Mesazhe kuranore
12:00
Muzik ilahije dhe lajme info
13:00
Maqedonia Shqiptare- me Shefqet Osmanin
15:00
15:15
SMS tek ju
17:30
18:00
VOA - Zėri i Amerikės Shqip
18:30
Program per femij
19:00
20:00
Seriali Zemrat e lenduara
21:00
21:40
23:00
Seriali "Shigjeta e fatit"
00:00
Film Artistik
01:30
Muzikė dhe humor
03:00
03:30
04:45
Seriali Otoman (R)
05:00
Muzikė popullore
06:30
Film Artistik - (R)
08:00
Muzikė dhe filma vizatimor pėr fėmijė
08:30
09:30
11:00
13:00
Dokumentar
15:00
15:15
SMS tek ju
17:30
18:00
VOA - Zėri i Amerikės Shqip
18:30
Program per femij
19:00
Best of
20:00
21:00
21:40
seriali turk "Otoman"
22:30
serial Shtigjet e fatit
00:00
Film Artistik
01:30
Muzikė dhe humor
03:00
03:30
04:45
Koncert
05:00
Film Artistik - (R)
06:30
Muzikė popullore
08:00
Muzikė dhe filma vizatimor pėr fėmijė
09:30
11:00
12:30
14:00
Film Artistik - (R)
15:30
SMS tek ju
17:30
18:00
VOA - Zėri i Amerikės Shqip
18:30
Filma vizatimor
19:00
Pėrralla popullore shqiptare
20:00
Match Maker
21:00
21:30
Dokumentarė
22:30
Love Calculator
00:00
Film Artistik
01:30
Muzikė dhe humor
03:00
03:30
Film Artikistik - (R)
05:00
Koncert
06:00
Muzikė pėr mirėmengjes
07:30
Muzikė dhe filma vizatimor pėr fėmijė
Copyright © 2021 Tv Koha. Tė gjitha drejtat e pėrmbajtura.
Developed by: Just5 Studio