Televizioni Koha
Lajme > Maqedoni > FILIALA TE REJA TE UNIBANK
FILIALA TE REJA TE UNIBANK
Filiala dhe punwsime tw reja nga Uni bank. Kwtw sot e kumtoi Fadil Kasami, menaxher i Unibankws pwr Tetovw. Qyteti jonw do tw ketw tani e tutje dy filiala, tw cilat edhe do kenw punwsime tw reja. Nw lidhje me punwsimet, sot nw amfiteatrin e USHT-sw u mbajt njw testim pwr kandidatwt tw cilwt duhet tw kenw pwrgatitje tw lartw, dhe nga kwta kandidatw do selektohen personat tw cilwt do fitojnw vende pune nw UNIBANK.
FILIALA TE REJA TE UNIBANK
Unibanka nw fillim pwr filialwn e Tetovws ka paraparw qw tw marrw dhjetw kandidatw, tw cilwt muajin e parw do e kalojnw nw praktikw kurse muajt tjerw vetwm 5 kandidatw nga dhjetw do tw pranohen pwr punw tw mwtutjeshme nw kwtw vend.
Njw filialw e Unibankws pwrgatitet tw hapet edhe nw hapsirwn e USHT-sw konkretisht tek rektorati. Kjo sipas Kasamit bwhet pwrshkak se USH-ja wshtw si deponente e Unibankws dhe tw ju mundwsohet, studentwve pagesa e provimeve mw afwr universitetit.


Publikuar: 06.06.2007 (11:50), Lexuar: 999 herė
Komentet

Copyright © 2020 Tv Koha. Tė gjitha drejtat e pėrmbajtura.
Developed by: Just5 Studio