Televizioni Koha
Lajme > Maqedoni > Rrethohet me tel parcelw shtetrore nw bllokun urban 61
Rrethohet me tel parcelw shtetrore nw bllokun urban 61
. Rrethohet me tel parcelw shtetrore nw bllokun urban 61. nga kush ende nuk dihet, kurse banorwt ankohen nga ky akt, duke thwnw tw njetwt se kjo wshtw e paraparw pwr parqe dhe gjelbwrim, dhe fwmijwt nuk kanw se ku tw luajnw. Vendi wshtw rrethuar ditwn e dielw nga disa persona tw panjohur sipas banorwve, kurse shkaku i rrethimit nuk dihet.. Tw njejtwn gjw e pohojnw edhe organet komunale. Udhwheqwsi i sektorit pwr planifikim hapsinorw Avni Ibrahimi, deklaroi se ky vend nw planin gjeneral urbanistikw wshtw i paraparw pwr park dhe gjelbwrim dhe rrethimi apo punimet eventuale nw kwtw parcelw mundw ti bwjw vetwm Komuna.
Rrethohet me tel parcelw shtetrore nw bllokun urban 61


Publikuar: 14.06.2007 (14:37), Lexuar: 730 herė
Komentet

Copyright © 2020 Tv Koha. Tė gjitha drejtat e pėrmbajtura.
Developed by: Just5 Studio